Tijdens het Quiltfestival Noord Groningen exposeer ik in het kerkje in Breede. Daar is recent werk te zien in en buiten de kerk.
Het festival duurt van 10 tot 12 juni, meer informatie op de website www.quiltfestival.nl

Mijn werk Time-capsule is geselecteerd voor E.A.Q. VIII. Deze tentoonstelling is nog tot 5 januari 2015 te zien in museum De Twentse Welle in Enschede.

Daarna reist de tentoonstelling door naar Krefeld, Duitsland en is daar te zien van
1 februari tot 3 mei 2015. Hierna reist de tentoonstelling verder in Duitsland en daarna naar Engeland, zie ook de agenda op de site van EAQ.

Van woensdag 1 mei tot en met zaterdag 25 mei 2013 is werk van mij te zien in Galerie Art Overbetuwe. Deze galerie is opgezet door kunstenaars uit de gemeente Overbetuwe en  gehuisvest in een tijdelijke ruimte aan de Dillenburg 2 in het centrum van Elst (tegenover het gemeentehuis in de Dorpsstraat). Er is werk te zien van verschillende kunstenaars, o.a. schilderijen, brons en keramiek.
De galerie is open van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Van 1 tot en met 20 mei 2013 is in galerie Arti Legi in Gouda de tentoonstelling Art Quilts in Nederland te zien. Deze tentoonstelling is samengesteld naar aanleiding van het boek ‘Art Quilts in Nederland’ van Henk Lijding. Op 1 mei wordt het boek gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van de tentoonstelling. Het boek is te bestellen via Wbooks. Op 1 mei is er tevens een symposium over art quilts.
Meer info over het boek, de tentoonstelling of het symposium artquilts.nl

Op 20 en 21 april 2013 exposeert Texui in het Oude Kerkje in Middelbeers (Brabant). Er is veel nieuw werk te zien van de leden van Texui. Van mij zijn is o.a. te zien: een drieluik ‘liggen in het gras’, een drietal kastjes met ‘levenstekens’ en verschillende kleinere werkjes aan de wand met als thema ‘herinnering’.

In het zelfde weekend, 20 en 21 april 2013, is in Essen (België) de buitententoonstelling Colours of Africa. De werken in deze tentoonstelling hangen of staan al buiten, ze zijn de komende weken nog aan weer en wind overgeleverd. Het eindresultaat van werk en weer is dan te zien tijdens de tentoonstelling. Mijn installatie ‘hoor je me in de wind, ik fluister je naam’, staat er al bijna 2 weken vrolijk te wapperen.

Mijn werk Timeprint II is geselecteerd voor E.A.Q. VII.
Deze tentoonstelling is te zien van 10 maart tot 5 mei 2013 in het Breda’s Museum. Tegelijkertijd zijn er ook twee andere textiel tentoonstellingen te zien:  viltwerk van Miek Vlamings en heel bijzonder haakwerk van Johanna Schweizer. Zeer de moeite waard dus om naar Breda te reizen!

Meer informatie over de art quilts op de site van European Art Quilts.

Comments are closed.